Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Привітання голови облдержадміністрації з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості

 

Сьогодні своє професійне свято відзначають представники складних та мужніх професій – металурги та гірники.

Привітання голови облдержадміністрації з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості

Праця цих фахівців є першоосновою всіх виробничих процесів. Адже, незважаючи на технологічний розвиток, виробництву завжди у першу чергу необхідні руда і виплавлений з неї метал. Працівники металургійної та гірничодобувної промисловості своєю важкою працею зміцнюють промислову потужність нашої країни, впроваджуючи нові технології та підвищуючи якість продукції.

Про непросту шахтарську працю я знаю не з чуток, адже народився на Сході України в сім’ї гірника. Мій батько та брат присвятили гірничій справі більшу частину свого трудового життя та довели, що шахтарство – це справа сильних та витривалих людей.

Першу вищу освіту я також отримав за напрямком розробки родовищ корисних копалин та за 14 років пройшов шлях від гірничого майстра до Технічного директора — першого заступника Генерального директора ДП «ДВЕК». За свій внесок у розвиток вугільної промисловості я отримав знак “Шахтарська слава” – 2-го та 3-го ступеня, медаль “Свята великомучениця Варвара “, медаль ім. Н.С. Сургая як кращий начальник видобувної дільниці, подяки Донецької обласної державної адміністрації, грамоти Донецького міського голови та грамоти об’єднання ДП “ДВЕК”.

Тож щиро дякую всім, хто працював та продовжує працювати біля печей та в вибоях, розвиваючи гірничо-металургійну промисловість України. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добробуту та нових виробничих досягнень!

 

З повагою,

Голова Херсонської обласної державної адміністрації                                                                                                                          Сергій КОЗИР

Джерело – Херсонська обласна державна адміністрація.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН