Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На запорізькому курорті місцева влада оголосила війну платним шезлонгам і парасолькам

Боротьбу з підприємцями на пляжах розпочали у Кирилівці

Про це повідомляє Depo. Запоріжжя.

Місцеві жителі Кирилівки обурені тим, що люди не мають вільного та безоплатного доступу до центрального пляжу. Весь пляж заставлений платними шезлонгами та платними тіньовими навісами, а також водними гірками та батутами. З цього приводу до голови сільради надійшло 150 звернень.

Голова Кирилівської селищної ради Іван Малєєв сказав підприємцям, що всі, хто здає в оренду шезлонги та тіньові навіси, не мають права розставляти їх на пляжі, та займати територію центрального пляжу. Всі вільні шезлонги повинні стояти складеними в стовпчик, та не перешкоджати доступу громадян до моря та пляжу. Якщо підприємці не виконуватимуть це розпорядження, то комісія разом з поліцією буде вилучати шезлонги у порушників.

Що стосується водних атракціонів, гірок та батутів, то вони повинні бути оформленні відповідно до законодавства. А також дотримуватися всіх технічних вимого при підключенні до електромереж. Тому представники Запоріжжяобленерго найближчим часом перевірять кожну точку на пляжах, яка користується електроенергією.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН