Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській міськраді обговорили програму співфінансування ремонту ліфтів

Під керівництвом заступника міського голови Володимира Пепеля відбулася традиційна нарада з керівниками департаментів, управлінь та директорами комунальних підприємств.

У ході наради Володимир Пепель зосередив увагу на ситуації, яка виникла з колектором у Таврійському мікрорайоні, а також на питаннях проведення тендерів та на програмі співфінансуванні ремонту ліфтів.

Так, за словами директора Херсонводоканалу Віктора Скоблікова, ситуація із колектором наразі є повністю контрольованою – водовідведенню та подачі води вона ніяк не загрожує.

Аварійні бригади Херсонводрканалу вжили всіх необхідних заходів, аби мешканці Херсона мінімально відчули на собі аварійні ускладнення.

Стосовно ж програми співфінансування ремонту ліфтів, Володимир Пепель зазначив: “Ми готові співфінансувати будинки, однак є одна умова – вони мають “вийти в нуль” по заборгованості за опалення та воду”.

Окремо поговорили і про процедури проведення тендерів.

“Я прошу усі підзвітні служби тримати на контролі питання проходження тендерів стосовно покосу амброзії. Це питання зараз особливо важливе”, – підкреслив заступник міського голови.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН