Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області рятувальники проводять рейди щодо недопущення пожеж в екосистемах

Фахівці Служби порятунку постійно роз’яснюють населенню, що причинами виникнення пожеж у природних екосистемах можуть бути: кинутий недопалок або сірник, розведення вогнища і необережне поводження з ним, навмисне випалювання сухої трави та рослинності.

В більшості випадків причиною пожеж є людський фактор. І хоча всі розуміють усю користь того, що дають нам зелені насадження, але чомусь так безвідповідально відносяться до природи.

З метою попередження випадків виникнення пожеж в природних екосистемах 6 червня співробітники Пологівського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями м. Пологи.

Акцентували увагу на недопущенні виникнення пожеж на відкритих територіях внаслідок спалювання сухої рослинності, розповіли про небезпеку, що несе за собою неконтрольований вогонь, проінструктували щодо дій у разі виникнення пожежі на відкритій території, у лісі.

Пам’ятайте – попередити трагедію набагато легше, ніж ліквідувати її наслідки. Дотримуйтеся вимог пожежної безпеки під час перебування в лісових масивах, у паркових зонах, під час прибирання власних присадибних ділянок.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН