Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську вилучили майже тисячу пачок сигарет

Спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на чолі з заступницею начальника відомства Наталією Невдах продовжують проводити виїзну роз’яснювальну роботу з питань застосування РРО та контролювати дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства щодо цього.

Так, цього разу податківці спілкувалися щодо використання РРО/ПРРО, ліцензування торгівлі підакцизними товарами та дотримання норм податкового законодавства на території з суб’єктами господарювання, які працюють на території м. Скадовськ.

Під час рейду інспектори виявили порушення у 4 бізнесменів, які здійснювали торгівлю підакцизною продукцією за відсутності ліцензії, проводили розрахункові операції без РРО/ПРРО та, відповідно, без видачі фіскального чека. Один із порушників торгував тютюновими виробами не лише без ліцензії, а й без відповідних марок акцизного збору. Згодом співробітники Нацполіції та Головного ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вилучили 928 пачок цигарок на загальну суму 31,5 тис. гривень.

Загалом за наслідками цього рейду ревізори застосували 63,5 тис. гривень штрафних (фінансових) санкцій.

Податківці нагадують: вартість ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, у тому числі рідинами для електронних сигарет, для сіл та селищ складає 250 гривень на кожне місце торгівлі, термін дії 1 рік, натомість штрафні санкції за її відсутність становлять не менше 17 тис. гривень.

Перевірки тривають!

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН