Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На бюджетні місця запрошують навчатися у Новокаховському гуманітарному інституті (відео)

Новокаховський гуманітарний інститут Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» за понад 20 років діяльності дав путівку в життя багатьом талановитим людям. Вже випускники шкіл здали ЗНО і двері інституту у Новій Каховці гостинно відкриті для них. З

а рівнем знань можна претендувати на бюджетні місця — це одне з цьогорічних нововведень в університеті «Україна». Також є й інші соціальні пільги та програми. Одна з таких програм направлена на підтримку вступників з сільської місцевості, – наголошує ректор Георгій Севрюков, – в рамках цієї програми діти з сіл Херсонщини, вступаючи до інституту, отримують 30-ти відсоткову знижку в оплаті за навчання в 2021 році.

«Цього року наш виш набирає абітурієнтів на бюджетні місця. Навчатися безкоштовно може будь-хто: кожен студент, який обере ту чи іншу спеціальність, маючи високий рейтинговий бал та високий бал ЗНО з відповідних предметів, претендує на бюджетне місце», — розповідає заступник директора з наукової роботи та формування контингенту Новокаховського гуманітарного інституту університету «Україна» Віта Корчагіна.

У виші вдало поєднуються теоретичні заняття і практика. До співпраці долучаються і провідні столичні викладачі. «Ми маємо досвід роботи наших студентів не тільки в межах нашого міста та Херсонської області, але і за її межами. В цілому у нас навчається близько тисячі студентів за денною та заочною формами навчання. Нам приємно, що незважаючи на певні проблеми з працевлаштуванням, наші випускники знаходять роботу, зокрема в Новій Каховці. У нас встановлені тісні зв’язки з такими організаціями, як пенсійний фонд, фонд соціального захисту, виконкоми Берислава і Нової Каховки. Ці організації отримують від нас спеціалістів», — наголосила Віта Григорівна.

Новокаховський гуманітарний інститут Університету «Україна» здійснює підготовку фахівців за освітніми ступенями бакалавр та магістр за денною та заочною формами здобуття освіти за такими спеціальностями: комп’ютерна інженерія, психологія, облік та оподаткування, фінанси, банківська справа і страхування, право, соціальна робота. Юнаки та дівчата можуть отримати офіцерське звання на військовій кафедрі.

Матеріал підготувала – Марина Азізова.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН