Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Моновиставу-комедію “Суперстар” представили у Херсоні

В рамках одеського фестивалю театрів “Молоко” три дні поспіль херсонці насолоджувалися незвичними театральними дійствами. «На десерт» залишилася моновистава-комедія “Суперстар”.

Генеральний директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Куліша Олександр Книга прокоментував: «Вже третій день у нас в гостях одеський фестиваль театрів «Молоко». Його засновником є Михайло Журавель, який намагається привчити російськомовну Одесу до українського театру. Тому вже 15 років привозить цікаві вистави, які збирає по всій Україні і не тільки. «Суперстар» точно вразить глядачів!».

Режисери вистави — Костянтин Томільченко та Олександр Братковський. Вони також є авторами таких постановок як «Вартові мрій», «Дім таємничих пригод» та «Winterra». Творці вистави намагалися саркастично передати реальність нашого життя. В центрі — 70-річний старий, його самотня старість, молодість за плечима і купа спогадів, приправлених комічністю буття людини.

Жанр вистави незвичний — комічна звукоімітація, яка є маловідомою в Україні. Актор — наш земляк, херсонець Олексій Красних. Треба віддати належне, він пречудово впорався з задачею! Адже завдяки звукам можна передати цілу палітру відчуттів, а уяві глядача є де розгулятися.

Сам актор зазначив, що почувався на сцені як вдома, хоча під час роботи над виставою виникали певні труднощі: “Звукоімітація — справа не проста. Тому навчався поступово, щось підглянув у колег”.

Враженнями від вистави поділилася головний редактор «Українського півдня» Лідія Григор‘єва: « “Суперстар” — це про жагу до життя та необхідність знаходити у всьому зміст. Герой ніби озвучив заклик жити сьогодні, не відкладаючи приємні моменти на завтра. Виставу варто переглянути, аби подивитися на своє життя крізь час».

Марина Азізова

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН