Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У центрі Херсона відбулось ДТП: 17-річний хлопець загинув

В Херсоні затримали поліцейського, який збив насмерть на пішохідному переході неповнолітнього, –  передає  “Український Південь”.

обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння ДТП працівником управління патрульної поліції в Херсонській області за ч. 3 ст. 286-1 КК України.

Установлено, що поліцейський, перебуваючи за кермом автомобіля «БМВ» у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на місцевого жителя, 2004 р.н., на нерегульованому пішохідному переході, напроти ККЗ «Ювілейний», після чого водій авто зник з місця події. Неповнолітнього доставлено до лікарні без свідомості, де останній від отриманих травм помер.

У ході слідчо-розшукових дій місцезнаходження водія встановлено та його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Поліцейському повідомлено про підозру у вчиненні ним тяжкого кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює третій слідчий відділ (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі.

Слідчі дії тривають.

 Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН