Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

UA: МИКОЛАЇВ інформаційно підтримає House of Europe (відео)

З 25 червня до 18 липня в Миколаєві на Соборній площі перебуватиме мобільний павільйон House of Europe, у якому щодня діятиме інфопункт, де можна буде отримати інформацію та консультацію щодо європейських можливостей. Миколаївська філія Суспільного (телеканал UA: МИКОЛАЇВ та UA: Українське радіо Миколаїв) інформаційно підтримує проєкт.

House of Europe — це програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного і творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. Програма фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа й роботі з молоддю.

У павільйоні відбуватимуться воркшопи, кінопокази, концерти, читання, виставки тощо. А ще там розповідатимуть про понад 20 програм House of Europe та інші можливості від ЄС у секторі культури, освіти, медіа, соціального підприємництва, медицини та роботи з молоддю.

У програмі «Радіодень» менеджерка мобільного павільйону House of Europe Ольга Кучмагра та архітектор павільйону Іван Протасов детальніше розповіли, яким бачать креативний хаб автори проєкту, які заходи планують протягом трьох тижнів роботи мобільного павільйону, а також про завдання і мету програми House of Europe.

«Від миколаївців чекаю інтерес до проєкту та програми. Хочеться, щоб люди приходили не лише на якісь кінопокази, концерти, а також цікавились можливостями, щоб вони стали корисними для них», — розповідає Ольга Кучмагра.  
«Україна – це Європа, і нам, як Суспільному мовнику, імпонують просвітницька та культурна ідея цього проєкту. Не виїжджаючи за межі міста і країни, миколаївці зможуть отримати інформацію про можливості співпраці з ЄС, набути нових знань та взяти участь у мистецьких акціях. Про це ми розкажемо на всіх своїх платформах», — зазначає тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Миколаївської філії Суспільного Галина Щерба.

Події у павільйоні будуть відкритими та безкоштовними для ycix відвідувачів. Повну програму мобільного павільйону House of Europe ви можете переглянути тут.

Нагадаємо, UA: МИКОЛАЇВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. 

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці; та UA: Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії. 

Джерело: UA: МИКОЛАЇВ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН