Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відпочивальники в Залізному Порту поскаржилися депутатам на гучних сусідів

Люди, які приїхали відпочити цьогоріч до Залізного Порту та їм “не пощастило” оселитися поряд і пансіонатом “Прибой”, продовжують боротися із гучними вечірками, які заважають відпочивальникам із дітьми спокійноо проводити час вночі.

Раніше вони викликали поліцію вночі, зараз найбільш активні звернулися до депутатів Бехтерської ОТГ. Про це повідомляється у вайбер-групі, яку було створено спеціально для тих, хто намагається відстояти своє право на тишу вночі. Люди говорять про те, що тимчасовий танцмайданчик на пляжі було втсановлено незаконно:

– Група активістів-представників пансіонатів-сусідів “Прибою” заявили про себе на сесії Бехтерської ОТГ. До відома голови і депутатів була донесена інформація про неподобства, що мають місце у Залізному Порту.

Вислухали, поспівчували та запропонували звернутися з пропозицією до виконкому про створення комісії, яка найближчим часом виїде на місце протизаконня, складе відповідного акта про знесення незаконно встановленого “куба на пляжі”.

До речі, в Лазурному позносили і ніхто й хвоста не підіймав, бо ще б і штраф платили. Побачимо як місцева влада захистить платників курортного збору. Як ні, то будемо звертатися до уряду, щоб їх комісія захистила права людей, які забезпечують вітчизняний курортний сезон.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН