Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську пройшла апаратна нарада: обговорили питання освіти та медицини

 22 червня   голова Таврійської міської територіальної громади Микола РІЗАК провів  апаратну нараду, на якій  звітували заступники міського голови, керуюча справами виконкому, керівники відділів та структурних підрозділів, старости округів.

Звісно, переважна частина питань – це щоденна робота по впорядкуванню міста, ямковому ремонту доріг, роботі житлово-комунальних підприємств, про що доповів заступник міського голови Олександр ПАВЛЮК. Міський голова звернув увагу на роботу Чорнянського сільського комунального підприємства і дав доручення керівнику підприємства Миколі ГРИЦЕНКУ та старості округу Ірині ХОМІ проаналізувати роботу КП  і запропонувати кроки для більш ефективної роботи. Микола Іванович зауважив, що влада готова допомагати у розвиткові, модернізації,  але не має наміру  утримувати підприємства, які повинні самостійно заробляти кошти.

Заступник міського голови Анатолій БІЛИЙ повідомив про завершення роботи літніх пришкільних таборів, подякував педагогічним колективам і організаторам за гарну роботу. 

Міський голова дав доручення Анатолію БІЛОМУ  і старості Чорнянського округу Ірині ХОМІ зосередитись  на якості  ремонтних робіт у ліцеї. У планах розвитку освітньої галузі громади – масштабні ремонти, заміна вікон, систем опалення. Все це для того, щоб максимально зберегти працюючі навчальні заклади і оптимізувати їх роботу.

Керуюча справами виконкому Наталя ЛЕВЧЕНКО надала інформацію про роботу підпорядкованих структурних підрозділів. Відділ реєстрації прийняв за минулий тиждень  165 осіб, видав 115 довідок, надав 26 відповідей.  Управлінням соцзахисту  надано 201 відповідь на звернення, приймались документи для оформлення субсидій та соціальної допомоги. У Центрі надання соціальних послуг отримали велосипеди та засоби індивідуального захисту, планується робота в старостинських округах. Відбулось чкргове засідання служби у справах дітей.

Про перевірку сільських ФАПів, стану покрівель, налагодження транспортних перевезень інформувала учасників наради староста Кам’янського округу Алла ФЕДАЙ.

На минулому тижні у Новокам’янському старостаті (староста Віта ПРИЙМА) проводилась активно робота по укладанню договорів на водопостачання та вивезення побутових відходів, обстежувались системи опалення ФАПів.

Міський голова Микола РІЗАК  ще раз привітав медичних працівників з професійним святом і запевнив,  що лікарня в Таврійську, яку після реконструкції  готують до початку роботи, буде однією з кращих у області. Зараз до відремонтованої будівлі завозяться нові меблі, сучасне устаткування для лабораторії. Як повідомив  Генеральний директор ЦНМСД Микола ГУМЕНЮК, епідситуація в громаді під контролем, нових випадків захворюваності на COVSD-19 не зафіксовано.

Секретареві ради Андрію ХАХАЛЄВУ та начальнику Фінансового відділу Ірині МОЦЬО Микола Іванович доручив підготувати інформацію про стан виконання бюджету за І півріччя, щоб прозвітувати про використання коштів  перед громадою на запланованих зустрічах.

На завершення наради міський голова звернув увагу заступників, начальників комунальних підприємств та старост  на необхідність у найкоротші терміни підготувати освітні заклади до нового навчального року, особливу увагу звернути на виконання санітарних вимог та протипожежну безпеку.

Сайт міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН