Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Заслуженій лікарці Україні встановили меморіальну дошку в Херсоні

Про це повідомив очільник обласної ради Олександр Самойленко.

Я – херсонець, народився і виріс тут. Якщо у медичній сфері можна казати про знак якості, то дитяча обласна лікарня була і є тим знаком якості. Коли дитина потрапляла сюди – це гарантія, що вона отримає 100 % опіки, медичного обслуговування і захист здоров’я.

Сьогодні на честь пам’яті про заслуженого лікаря України, Героя України – Людмилу Лятецьку , у Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня відкрили меморіальну дошку.
На жаль, її вже як рік не має з нами.
Але, 34 роки роботи на посаді голови обласної дитячої клінічної лікарні, сам говорить за себе – це значний внесок в охорону здоров’я Херсонщини. А справа, яка була нею започаткована – продовжується!
Також наразі розглядається питання щодо присвоєння імені Людмили Лятецької Херсонській обласній дитячій клінічній лікарні.

Окрім того спільно із Інною Холодняк, керівником даного закладу, оглянули гематологічне відділення та обговорили шляхи покращення матеріально-технічної бази із залученням коштів місцевого бюджету та донорських організацій. Серед яких – облаштування приміщень відділення спеціальним вентилятором, який забезпечить рух повітря у кімнаті для онкохворих дітей.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН