Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 900 мільйонів ПДВ сплатили платники Херсонщини

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у січні – травні 2021 року суб’єкти господарювання Херсонщини сплатили до державного бюджету 918,8 млн гривень податку на додану вартість. Надходження перевищили рівень аналогічного періоду минулого року на 293 млн гривень або 47 відсотків.

Вагомий ріст сплати ПДВ у податковій службі краю пов’язують із суттєвим підвищенням якості адміністрування та ефективною протидією органів податкової служби сумнівним господарським операціям.

Застосовуючи сучасні технологічні рішення в процесі податкового супроводу, фахівці податкового відомства створюють більш сприятливі конкурентні умови для сумлінного бізнесу. Одним з інструментів для цього є Система моніторингу критеріїв оцінки ризиків, яка запобігає створенню мінімізаційних схем. Пріоритетом податкової служби є захист інтересів чесного бізнесу, адже саме підприємства реального сектору економіки наповнюють бюджети усіх рівнів.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН