Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники Програми розвитку ООН завітали в Херсон (відео)

В Херсонській ТПП відбулася зустріч з представниками Програми розвитку ООН (ПРООН) – UNDP Ukraine / ПРООН в Україні в рамках їх діяльності з відновлення та розбудови миру з підтримки економічного розвитку Херсонської області.

До заходу долучилися херсонські бізнесмени, освітяни, представники міської влади. Кожний з учасників мав можливість презентувати свою компанію або установу, адже основною метою сьогоднішньої зустрічі стало знайомство ПРООН з потенціалом Херсонщини.

Представники ПРООН Анджей Болеста, Ольга Логвін та Валентина Смаль розповіли про роботу Програми, економічний напрям якої спрямований на розвиток підприємництва через формування знань та навичок зі створення та розширення бізнесу, фінансову підтримка МСП, підвищення конкурентоспроможності населення цільових регіонів на ринку праці, промоція підприємців та допомога в пошуку нових ринків, сприяння кооперації.

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів, зокрема, на півдні України, Європейський Союз та уряд Данії. Наразі ПРООН вивчає ситуацію в Херсонській області, визначаючи пріоритетні напрямки для майбутнього співробітництва.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН