Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині проходить Koblevo Freedom Fest

З 11 по 13 червня у Коблевому під патронатом голови Миколаївської обласної адміністрації Віталія Кіма відбувся KOBLEVO FREEDOM FEST.

Це стало справжньою вибуховою подією на старті курортного сезону у Коблевому, адже протягом всіх трьох днів мешканці Миколаївщини та гості області брали участь у різноманітних заходах, на які була багата програма фестивалю.

“Ми запрошували всіх, хто бажає брати участь у фестивалі. Види спорту обирали з тих, які виявилися найбільш популярними серед потенційних учасників “Koblevo Freedom Fest”. Наразі вже готові нові сучасні дороги з Кропивницького та Дніпра. Це надасть можливість дістатися до моря у п’ять разів швидше. А цього року стартує будівництво “Миколаївської Рив’єри, мета якої — об’єднати всі курорти Миколаївської області на узбережжі Чорного моря”, — прокоментував подію Віталій Кім.

Найкращі творчі і спортивні колективи приїхали з усієї України, щоб показати свої таланти в повітряній гімнастиці, вокальному та театральному мистецтві, сучасній хореографії, екстремальних видах спорту тощо.

У перший день команди з України та різних країн з’їхали до Коблевого та запустили у небо неймовірно великі повітряні змії. Проводилися майстер-класи на аквабайках, гідроциклах, флайбордах та розваги для усієї родини. Також того дня відбувся фестиваль кайтів-гигантів, турнір з волейболу, батли діджеїв, а ввечері на відпочивальників очікував яскравий концерт за участю зірок українського шоу-бізу.

Другий день фестивалю відзначився змаганням з пляжного волейболу, у якому взяли участь 24 команди з різних міст України, а також проведенням Кубку Чорного моря із сапбордингу.

Справжнім сюрпризом став конкурс «KOBLEVO AERIAL FREEDOM FEST», де за звання найкращого змагалися повітряні гімнасти.

Не залишили байдужих Кубок «Пляжний черлідінг КОБЛЕВО- 2021». Але родзинкою цього фестивального дня став Чемпіонат «АКВАБАЙК – 2021» — кращі аквабайкери України створили неймовірну атмосферу водного шоу, змагаючись на водних трасах Коблево.

Третій день стартував Кубком з пляжного жіночого волейболу. Неймовірно видовищними стали відкритий Чемпіонат Півдня України з WORKOUT, фестиваль «FLYBOARDING KOBLEVO – 2021», відкритий Чемпіонат Півдня України з фрірану (паркур). Вечір зустрічав відпочивальніків зірковим шоу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН