Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Зі Сходу України повернулися рятувальники Миколаївщини

Ввечері 10 червня на Миколаївщину повернувся зведений загін Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Це особлива подія для рятувальників, адже вони два місяці проводили відновлювальні роботи житлових будинків, що були зруйновані під час обстрілів в районі проведення Операції об’єднаних сил у Донецькій області. Колег зустріли не лише керівники, а й рідні та близькі.
Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка, Новобахмутівка, Верхньоторецьке, Першотравневе, Лебединське – це далеко не повний перелік прифронтових населених пунктів, у яких протягом двох місяців працювали рятувальники ДСНС з 7 областей України. Надзвичайники щодня працювали у касках та бронежилетах. Завдяки співпраці Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Донецької обласної державної адміністрації за два місяці вдалося відновити 376 будинків.
Це не просто сухі цифри. Це – історії людей, які нарешті повернуться до власних домівок. Це – віра в те, що навіть у найскрутніших ситуаціях є на кого розраховувати. Місцеві мешканцями зі сльозами на очах проводжали хлопців. Вони не стримували емоцій та намагалися передати якомога більше гостинців родинам рятувальників, які два місяці терпляче чекали на своїх героїв.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН