Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі проводять капремонт дитсадка з використанням енергозберігаючих технологій

Дитячий садок №88 по вул. Балківській, 42-б являє собою двоповерхову будівлю загальною площею 1642 кв.м. Сьогодні заклад відвідують 360 дітей, працюють 44 співробітники.

У процесі проведення робіт з капремонту були утеплені стіни будівлі, облаштований вентильований фасад, замінено покрівлю та вікна, облаштовані пандуси. Оновлено асфальтобетонне покриття прилеглої території, частина її додатково вимощена тротуарною плиткою, облаштовано дитячі та спортивний майданчики з гумовим покриттям, виконано озеленення та відремонтовано огорожу території.

У проєкті передбачено безперешкодне і зручне переміщення маломобільних відвідувачів по території земельної ділянки, доступ до спортмайданчика.
На сьогодні роботи з капітального ремонту будівлі дитячого садка №88 на вул. Балківській, 42-б знаходяться на завершальному етапі.

* * * * *
Роботи з капітального ремонту будівлі дитячого садка №88 на вул. Балківській, 42-б були розпочаті у 2018 році. На підставі проведеної тендерної процедури було визначено підрядну організацію – ТОВ «Будметалсервіс». У 2020 році з урахуванням необхідності проведення додаткових робіт проєкт був відкоригований. За результатами повторної тендерної процедури роботи на об’єкті продовжила підрядна організація ТОВ «Монтажники».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН