Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Час перетину адмінмежі з окупованим Кримом значно скоротився

Про це повідомив очільник Херсонської ОДА Сергій Козир.

Сьогодні зустрівся з представником Уповноваженого з дотримання рівних прав і свобод Віктором Іванкевичем, а також представницею Уповноваженого ВРУ щодо дотримання прав жителів АР Крим і м. Севастополь Іриною Веригіною. Зокрема, обговорили стан справ на контрольно пропускних пунктах в’їзду-виїзду на територію тимчасово окупованого Криму.

Перед зустріччю представники Уповноважених особисто відвідали КПВВ, аби безпосередньо оглянути їх роботу. Вони розповіли, що побаченим більшою мірою залишилися задоволеним.
Зокрема, це швидкість перетину адмінмежі. Наприклад, раніше на перетин КПВВ люди витрачали у середньому 40 хвилин, а інколи їм доводилося стояти в чергах до 2 годин. Зараз же на це потрібно максимум 15 хвилин часу. Крім цього, на КПВВ “Каланчак” та “Чонгар” проводять тестування на COVID-19.
Переконаний, що КПВВ на межі з тимчасово окупованим Кримом мають бути в найкращому вигляді, адже це обличчя нашої країни. Це перше, що бачать жителі Криму при в’їзді на материкову Україну.

Однак, ще залишаються проблеми, які ми маємо вирішити. Впевнений, що об’єднавши зусилля нам вдасться досягти поставлених цілей.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН