Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеському районі нагородили переможців турніру з дзюдо

1 червня у селі Щасливцеве пройшов другий етап Відкритого турніру з дзюдо з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, організованого клубом дзюдо «Арабат». Якщо у першому етапі, який пройшов 29 травня, участь взяли юнаки, то в другому, хто сильніший, з’ясовували дівчата.

Серед дівчат 2011-2013 років народження у ваговій категорії 26 кг перемогу святкувала Аміде Сєітвелієва. Адель Завадська стала кращою у вазі 36 кг. Ксенія Медведєва виборола «золото» у категорії 24 кг.

Серед спортсменок 2006-2010 років народження у ваговій категорії 36 кг перемогла Каріна Демяник, 38 кг – Віталіна Сердюк. Віталіна, до речі, представлятиме нашу громаду на Чемпіонаті України з самбо, на який вирушає наступного дня вранці.

Переможниць та призерок разом з тренером Даміром Шаймардановим нагороджував Генічеський міський голова Олександр Тулупов. Олександр Васильович також передав юним дзюдоїстам спортивне обладнання – 2 турніка для занять у залі, а ще фінансово допоміг Віталіні Сердюк з поїздкою на чемпіонат, побажавши їй перемоги.

 

Генічеська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН