Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Право власності на незаконні прибудови скасували у Миколаєві

Суд скасував право власності на 2 незаконні прибудови. Про це повідомляється на сторінці департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради у Фейсбук.

 “Йдеться про “Moon cafe” (на розі вулиць Московської та Адмірала Макарова) та ТОВ “Магазин 301” (вул. Генерала Карпенка, 20). Ці об’єкти мають спільну особливість. Свого часу їх власники отримали дозвіл на влаштування літніх майданчиків, які не лише засклили, а ще й вирішили увіковічнити шляхом оформлення права власності.

Такі об’єкти досить складно прибрати. Судова тяганина триває роками.

Але наша принципова позиція – показати підприємцям на прикладі, що перебудова “літників” та оформлення права власності на них – погана ідея.

У співпраці з ДНАП ММР на два вищевказаних об’єкти вже скасовано записи в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. ТОВ “Магазин 301” зголосилося самостійно здійснити демонтаж та звільнити земельну ділянку. Просимо “Moon cafe” також не зволікати.

Сподіваюся підприємці, які до нового сезону отримали дозволи на влаштування “літників”, візьмуть цю інформацію до уваги, будуть користуватися земельними ділянками чесно та не випробовуватимуть долю“, – зазначив Андрій Єрмолаєв, директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради.

 

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН