Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Голій Пристані пішов з життя журналіст Анатолій Грабко

Сумна звістка надійшла із Голої Пристані: на 78-ому році пішов з життя член НСЖУ Анатолій Антонович Грабко.

Він присвятив все своє життя журналістиці. Почав дописувати до газети ще у шкільні роки. Після закінчення факультету журналістики працював на різних посадах в обласній газеті «Наддніпрянська правда», скадовській газеті «Чорноморець». Певний період був редактором міської газети «Рідна Пристань». Та переважну більшість трудових років віддав районній газеті «Голопристанський вісник» (нині «Тронка). Був справжнім професіоналом, добросовісним, активним, любив свою роботу. Вже будучи на пенсії, продовжував творити, співпрацювати з редакцією, публікувався на сторінках рідної газети. Частіше всього, це були розповіді про славних земляків, написані професійно, з повагою і любов’ю до людей.

Анатолій Грабко був патріотом Голої Пристані. Підтвердженням того є його написані та видані художні-документальні твори, збірка оповідань та роман-фентезі.

За сумлінну багаторічну роботу у газеті Анатолій Петрович був нагороджений почесною відзнакою НСЖУ – «Золотою медаллю української журналістики», неодноразово визнавався переможцем обласних творчих конкурсів журналістів.

Анатолій Грабко користувався авторитет і повагою у редакційному колективі газети та у місті Гола Пристань.

Світла пам’ять про самовідданого журналіста, котрий залишив добрий слід на цій землі, навічно залишиться у наших серцях.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного, поділяємо їх горе.

Правління Херсонської обласної організації НСЖУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН