Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську підбили підсумки акції «Подаруй дитині іграшку»

Заклади загальної середньої освіти, позашкільні заклади і просто небайдужі жителі нашої громади взяли участь у благодійній акції «Подаруй дитині іграшку», ініціатором якої виступила Генічеська станція юних техніків за підтримки Генічеської міської ради.

Збір іграшок за умовами акції тривав до 25 травня, однак і після цієї дати до станції юних техніків продовжували їх нести.

28 травня, аби підвести підсумки акції, до СЮТ завітали міський голова Олександр Тулупов, його заступник Ірина Попова та начальник відділу освіти Ганна Бондарева. Координатор акції Лариса Жицька показала їм іграшки, яких станом на п’ятницю було 1227 (всі вони пройшли антисептичну обробку).

Особливо активними учасниками акції, за словами Лариси Геннадіївни, стали педагоги і вихованці Генічеського ЗЗСО № 3, № 4, ліцею, станції юних натуралістів, мешканка громади Ольга Рогожкіна.

Олександр Тулупов і Ірина Попова висловили слова подяки всім учасникам акції і нагадали, що до Міжнародного дня захисту дітей іграшки отримають діти, які найбільше їх потребують (діти з малозабезпечених родин, вихованці сільських дитсадків та інші). Також було вирішено проводити подібні акції і надалі.

Генічеська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН