Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканці Нової Каховки стали лідерами деклараційної кампанії

Результати цьогорічної деклараційної кампанії свідчать про підвищення рівня усвідомлення громадянами міста свого конституційного обов’язку та зростання рівня громадянської свідомості до добровільного процесу декларування доходів, з яких фінансуватимуть виконання соціальних проєктів та програм розвитку Новокаховської міської територіальної громади.

За даними управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі друге місце за обсягами отриманих і задекларованих тогорічних доходів на Херсонщині займає новокаховчанин, який одержав прибутки у вигляді дивідендів з Республіки Мальти. Загальна сума задекларованих ним статків склала понад 30 млн гривень, з яких в обов’язковому порядку до місцевого бюджету надійде 2,7 млн гривень податку на доходи фізичних осіб та майже 500 тис. гривень військового збору.

Ще одна мешканка міста задекларувала майже 13 млн гривень доходів, отримані з тієї ж південноєвропейської острівної держави Середземномор’я. Від цих статків місцевий бюджет отримає 1,1 млн гривень у вигляді податку на доходи фізичних осіб та майже 200 тис. гривень військового збору.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі щиро висловлює подяку новокаховським декларантам, які чесно та гідно виконали свій конституційний обов’язок, за сумлінну громадянську позицію, високу податкову культуру та сплату податків, які надійдуть до бюджету Нової Каховки.          

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН