Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Команда «Ягуар» НГУ виграла Суперкубок Героїв АТО

29 травня на навчально-тренувальній базі ФК «ДИНАМО» Київ у Конча-Заспі відбувся матч за Суперкубок Героїв АТО між командами 8-го полку оперативного призначення Національної гвардії України «Ягуар НГУ» та Служби безпеки України «SB-TEAM».

У запеклому поєдинку перемогу з рахунком 2:0 святкували нацгвардійці.

Віталій Ніколайчук – капітан команди «Ягуар»: «Емоції зашкалюють, матч-реванш відбувся. Суперник був дуже сильний. Хочу подякувати організації «Українці разом» за такий турнір, який вони організували. Це дійсно поєднує нас на футбольних полях».

Організатором та засновником змагань є Федерація Футболу учасників АТО за підтримки ФК ДИНАМО КИЇВ.

Голова правління Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці разом!» Руслан Руденко зазначив: <span;>«В першу чергу ці змагання – це спортивна реабілітація для учасників бойових дій. Коли ми звернулися до керівництва Нацгвардії ми побачили відгук того що ці змагання потрібні особовому складу, налагоджуються відносини серед представників сектору безпеки та оборони. Хочу подякувати командуванню НГУ за підтримку. І як ми бачимо є результати – перемога у Суперкубоку Героїв АТО».

Кубок Героїв АТО –  один з перших спортивно-реабілітаційних ветеранських заходів.

Начальник служби відділу фізичної підготовки ГУ НГУ після перемоги команди «Ягуар» Сергій Забродський поділився враженнями: «Керівництво Національної гвардії України велику увагу приділяє фізкультурно-спортивній реабілітації військовослужбовців. Наші команди активно беруть участь у соціальних проєктах всеукраїнського та міжнародного масштабів».

Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО – постійно діюча з 2015 року та найбільш масштабна в Україні програма психологічної і спортивно-оздоровчої реабілітації ветеранів, що складається із шести регіональних дивізіонів. Участь у матчах Ліги беруть лише учасники бойових дій.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН