Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Експоліцейський вчинив ДТП у нетверезому стані на Херсонщині

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому начальнику сектору реагування патрульної поліції одного з районних відділів поліції ГУНП в Херсонській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, чоловік, працюючи патрульним поліцейським, сів за кермо автомобіля ВАЗ 217030 у стані алкогольного сп’яніння. Перевищуючи швидкість, дозволену в населеному пункті, водій не впорався із керуванням, що призвело до заносу автомобіля, зіткнення із бетонною електроопорою та подальшого перекидання автотранспорту. Унаслідок ДТП пасажирка, яка також була в авто, отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у місті Мелітополі. 

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН