Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрія Рожкова вчетверте визнали “Благодійником року”

Юрія Рожкова знову визнано Благодійником року. Вчетверте поспіль.
Вітаємо Юрія Геннадійовича – лідера Громадської платформи. Про досягнення розповіли у соціальних мережах.

Не лише творити добро, а жити ним, множити його, власним прикладом залучати інших, розширювати простори милосердя – такий шлях благодійника, щедро збагачений Божою прихильністю.
Цілком свідомо, ще юнаком, його обрав Юрій. А сьогодні, знову тримаючи нагороду, згадує себе таким, яким був 30 років тому: недосвідченим студентом з Херсона, перед яким – перспектива і безліч можливостей, лиш обирай! А позаду – добре слово батька, дружнє поплескування по плечу і усмішка любої мами. Її наука і віра.  Все починається з сім’ї і туди ж повертається.

Громадська латфома “Добро переможе” – дружний колектив, як родина, і його фундаротом є Юрій Рожков. Це люди – херсонці, українці, друзі з Європи, США, об’єднанні щирим бажанням підтримувати і допомагати! 

Отримуючи почесну нагороду, оплески та квіти, Юрій Рожков наголосив: “Я щасливий бути тут, серед Вас! Тут витає аура добра, любові і милосердя. Я їх чудово відчуваю! Безперечно, це – наша спільна перемога. Кожного, хто своє життя прикрасив благодійністю! Шлю вітання друзям в Голландію, Данію, Англію, Америку… Туди, де живуть справжні люди.

Добрі і щасливі. Бо не буває справжнього, повного щастя без благодійності! Робити благо – вища насолода в житті. Ми – разом, і, переконаний, рухаємось у правильному напрямку. До нових звершень!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН