Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулися збори для батьків майбутніх учнів Академічного ліцею ім. Мішукова

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– В актовій залі Херсонського державного університету відбулися збори для батьків майбутніх учнів Академічного ліцею ім.О.В.Мішукова при Херсонському державному університеті Херсонської міської ради. Вдячний проректорці з навчальної та науково-педагогічної роботи Дар’ї Мальчиковій за гідне представлення Херсонського державного університету.

Традиційно на запрошення директорки ліцею Галини Бібік зустрічаємося з батьками вступників та випускників ліцею, бо вважаємо, що ми – одна родина. Нас пов’язують історія заснування, викладачі, випускники, інфраструктура, понад 25 років плідної співпраці! Ми всі є частиною потужного освітнього середовища, яке стрімко змінюється та розвивається. Херсонський державний університет, Академічний ліцей, два фахових коледжі, структурні підрозділи – такі як басейн, спортивно-тренувальна база, Ботанічний сад, СОТ «Буревісник» та інші – забезпечують надання широкого спектру освітніх та наукових послуг на високому рівні. І все це заради майбутнього, заради нашої молоді.

Завдяки співпраці за різними напрямками між ліцеєм та університетом, потужному викладацькому складу ліцею сьогодні забезпечено відмінні рейтингові позиції закладу у системі освіти міста й області. Ми пишаємося тим, що викладачі університету працюють з ліцеїстами, ведуть з ними наукову роботу, забезпечуючи перемогу у різноманітних секціях Малої Академії наук. Ліцеїсти повною мірою користуються сучасною матеріально-технічною базою університету, беруть участь у спільних мистецьких, спортивних, наукових заходах.

Традиційно ліцеїсти поповнювали ряди студентів університету, вони завжди були, є й будуть нашими абітурієнтами. Це був головний задум засновника ліцею – Олега Васильовича Мішукова. Ми вітаємо батьків, які обрали ліцей, бо це означає, що вони прагнуть дати якісну освіту дітям і забезпечити їх успішне майбутнє.

Сподіваємося, що співпраця з тими, хто розпочне навчання у ліцеї, не завершиться за 4 роки, що через 8 років у цій залі ми будемо вручати колишнім ліцеїстам дипломи про здобуття вищої освіти у Херсонському державному університеті!

Успіхів майбутнім ліцеїстам!
Вітаємо батьків з відмінним вибором майбутнього для дітей!
Тільки вперед!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН