Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському державному аграрно-економічному університеті обговорили питання підвищення якості освітнього процесу

Сьогодні на засіданні науково-методичної ради ХДАЕУ було розглянуто питання щодо підвищення якості освітнього процесу в напрямі розширення фокус-груп та векторів оцінки врахувань потреб та інтересів академічної спільноти та стейкхолдерів під час реалізації освітніх програм, зауважено на доцільності удосконалення процедур формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів, цифровізації освітнього процесу, модернізації підходів до практичної підготовки. Про це розповіли у соціальних мережах. 

Також обговорено результати опитування здобувачів випускових курсів щодо мотивованості продовження навчання в межах здобуття ступеневої освіти.

Опрацьовано та винесено на затвердження Вченої ради Університету низку положень, зокрема, Положення про облік та планування обсягів роботи НПП, що враховує нові аспекти нормативних актів сфери освіти, містить мотиваційні стимули здійснення науково-інноваційної роботи та заохочує викладачів до професійного зростання.

Дякуємо членам науково-методичної ради за напружену, плідну, ефективну роботу, жваве обговорення та професійні зауваження та рекомендації. Наразі, робота триває.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН