Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В рамках туристичного конгресу учасники відвідали Національний парк “Кам’янська Січ”

Про це розповів депутат обласної ради Ігор Йосипенко.

На Херсонщині зі стартом туристичного сезону відбувся масштабний всеукраїнський захід – VII Таврійський туристичний конгрес. На ньому було розглянуто багато цікавих проєктів. Як депутат обласної ради і як мешканець Милівської територіальної громади бачу великі перспективи розвитку туризму на її території.

Багато хто чув про Національний природний парк «Кам’янська Січ» і був у нас в гостях. І ми хочемо розвивати цей потенціал. На таких заходах ми не лише представляємо наші туристичні можливості, але і маємо нагоду обмінятись досвідом та ідеями, поспілкуватись з однодумцями, знайти додаткові джерела фінансування для громад, створювати локальні фестивалі, квести, залучати молодь, об’єднуватись з тими, хто живе туризмом на всеукраїнському рівні.

Я дуже вдячний організаторам, голові Новокаховської територіальної громади Володимиру Коваленку і моєму товаришу Павлу Ярмію за таку гарну ініціативу.

На конгресі було презентовано три туристичних маршрути Нацпарку: піший, автомобільний і водний. Учасники заходу побували на місці історичної пам`ятки «Кам`янська Січ», побачили чудові краєвиди, послухали розповіді, відчули запас цієї козацької вольниці, де спочиває кошовий отаман Кость Гордієнко. Тож очікуємо на туристів-гостей півдня України, аби вони мали можливість познайомитись з нашим козацьким краєм.

Запрошуємо всіх до «Кам’янської Січі» та Милівської територіальної громади!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН