Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканка Каховської громади відзначила сторіччя

25 травня 2021 року в Каховськіїй міській територіальній громаді відбулася найграндіозніша, рідкісна річниця 100 літнього ювілею з дня народження жительки села Роздольне Гончарук Ольги Терентіївни. Про це розповіли у соціальних мережах.

Гончарук Ольга Терентіївна народилася 25.05.1921року в селі Борисів, Ізяславського району Хмельницької області в сільській сім’ї де виховувалося троє дітей . Батьки працювали в колгоспі на молочно-товарній фермі. Сім’я пережила голодомор та війну. Жити було дуже тяжко.

В 1939 році одружилася, від шлюбу має дві доньки. Працювала дояркою в колгоспі.
1975 році вийшла на пенсію. Після виходу на пенсію вела домашнє господарство. До села Роздольне Каховського району Херсонської області , переїхала в 1990 році.
Ольга Терентіївна має п’ять онуків та сім правнуків. На даний час проживає з донькою.

У цей знаковий день, крім багаточисленної рідні, іменинницю завітали привітати Каховський міський голова Віталій Немерець, секретар Каховської міської ради Ірина Гончарова, начальник Каховського управління соціального захисту населення Андрій Скріпниченко, священик Павло Чергинець, староста Роздольненського старостинського округу Тетяна Жужа, спеціаліст з питань соціального захисту населення Валентина Григор, бібліотекар Надія Мітяєва, керівник та представник територіального центру Тетяна Зотова , Тетяна Козлова.

Вітаючи іменинницю зі славним ювілеєм, міський голова Віталій Немерець, побажав їй здоров’я, родинного затишку, душевного спокою, гарною настрою, сили духу і в гарному здоров’ї, оптимістичному настрої відсвяткувати ще не один свій день народження.

Незважаючи на свій поважний вік, знижену рухливість, ювілярка радісно прийняла подарунки, вислухала привітання, із задоволенням поспілкувалася, поділившись спогадами про своє минуле та щиро подякувала за приділену увагу і наголосила на тому, що присутність гостей для неї найцінніший подарунок.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН