Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українські моряки вийдуть на масштабну акцію протесту

Корупційна зграя відібрала у моряків право на самостійне складання іспиту, отримання будьякого сертифікату, робочого диплома, паспорта моряка, послужної книжки моряка.

1)Створили свій «КЛУБ» із 8 навчальних тренажерних закладів, в яких підняли ціни на сертифікати в 10 разів. ( в 1 день с 650 грн до 6500 грн ) Схвалених наказом 227 МІУ 52 навчально тренажерних закладів, але тільки з «КЛУБНИМИ» сертифікатами шахраї гарантують здачу тестування та отримання робочого диплома.

2)Організували величезну структуру посередників шахраїв , які збирають хабарі з моряків. Вони працюють через НЕЗАКОНИЙ додаток MDU, який має повний доступ до державного кабінету моряка та збирає НЕЗАКОНО усі персональні дані моряків. Існування незахищеного державного кабінету моряка дозволяє шахраям мати повний доступ до усіх персональних даних моряків.

3)03.02.2021р. Державна служба морського та річкового транспорту України презентувала АВТОМАТИЗОВАНУ СИСТЕМУ ТЕСТУВАННЯ, яке керуються повністю у ручному режимі корупціонерами. Скласти тестування можно тільки через посередників шахраїв за 1500$, в іншому випадку усі відповіді будуть красними та не вірними. З 03.02.2021р жоден моряк не отримаю свій робочий диплом самостійно.

4)Реєстр морських документів України керується повністю у ручному режимі корупціонерами.

5)В.о Державної служби морського та річкового транспорту України Глазков А.В маючи можливість побороти корупцію , не зробив жодного кроку на зустріч морякам за 9 місяців, а тільки підтримує існуючу ситуацію .

Місяць тому, перевищуючи свої повноваження, порушуючи усі накази МІУ , підставивши моряків України , дав розпорядження капітану Одеського порту видавати незаконні робочі дипломи та підтвердження до них.

За 1 місяць роботи корупційної схеми та його подільники отримують близько 6 мільйонів доларів хабарів!Українське об’єднання моряків за 9 місяців активної боротьби зробили

4 протести біля Офісу Президента

4 протести біля Міністерства інфраструктури України

2 Всеукраїнські акцї по усім морським містам,

приблизно 10 акцій біля ДП Моррічсервіс , Морської адміністрації , капітаній

передавали звернення до усіх правоохоронних органів ,

На жаль, кардинальних змін немає , уся корупційна зграя кожен день грабує українських моряків та їх сім’ї . Вони змушують нас покидати країну.

В 10 годин починається акція біля Американського посольства ( м. Київ)(ВУЛИЦЯ АВIАКОНСТРУКТОРА IГОРЯ СIКОРСЬКОГО,4,)

Усі знають, як США відноситься до існування корупції та корупційних схем в України. Нажаль, за рік активної боротьби нашої організації , з боку влади не було ніякої реакції. Ми сподіваємося , що Президенту України доповідають не зовсім коректну інформацію , щодо існуючих схем у сфері підготовки та дипломування моряків.

Ми просимо посла США в Україні , проінформувати Президента України , щодо існуючих корупційних схем та накласти санкції до учасників цих схем. За неофіційною інформацією уся корупційна схема у системі дипломовані керується Віленом Шатворяном та Ігорем Щедровим .

За неофіційною інформацією вони крадені гроші з моряків відвозять до Америки та купують на крадені гроші нерухомість. Законопроект про спрощення системи дипломування , який зареєстрував депутат ВРУ Шинкаренко Іван , вже с червня місяця не розглядається транспортним комітетом ВРУ Звернення у письмовому вигляді буде передано до посольства.

В 13.00 починається акція біля будівлі суду ОАСК( ул. Петра Болбочана 8 )

30.04.2021р. Міністерство юстиції зареєструвала наказ МІУ 201 , який прибирає необхідність складати тестування на підтвердження кваліфікації , згідно с мн конвенцією ПДНВ ( в усіх країнах цих іспитів немає на підтвердження кваліфікації ) , також прибирає необхідність проходити курсі підвищення кваліфікації та руйнує «КЛУБНІ» навчальнотренажерні заклади, надаючи морякам отримувати сертифікати на свій вибір.

Шляхом неймовірних зусиль «Українське об’єднання морякiв» , за допомогою Офісу Простих Рішень та особистої підтримки Саакашвілі М.Н, домоглися виходу у світ наказу про спрощення дипломування МІУ 201, але Муравський Валерій ( працівник «клубного» НТЗ «Черноморський») подав позов на наказ та суддя Гарник ( ОАСК) призупинив дію цього наказу до моменту кінцевого рішення за 1 день, надавши безглузді підстави у своєму позові.

«Українське об’єднання моряків» разом з діючими морякамиучасниками протесту будуть виступати:

1)ЗА ПОВЕРНЕННЯ НАКАЗУ 201 МИУ

2)ЗА ПРОЗОРУ РОБОТУ НТЗ , НА ПРОЗОРІЙ КОНКУРЦЕНЦІЇ. МОРЯК ПОВИНЕН САМ ВИБИРАТИ НТЗ

3)ЗА ПРОЗОРЕ ТЕСТУВАННЯ CES

4)Проти корупційного злочинного угрупування, які мають великий вплив на функціонерів морської галузі;

5)За висококваліфікованого спеціаліста на посаду начальника та заступника начальника Державної служби морського та річкового транспорту України Моряки на протесті закликають Президента України , губернаторів областей, прокурорів областей , начальників поліції областей , начальників Служби безпеки України областей , НАБУ , ДБР , ЦПК , НАЗК особистого втручання та розкриття корупційних схем у сфері дипломування моряків.

Українське об’єднання моряків

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН