Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Заводському районі Запоріжжя стартував ремонт доріг

Днями в Заводському районі міста почали капітальний ремонт асфальтового покриття на вулиці Вроцлавській. Це перший з запланованих об’єктів на цей рік для ремонту. Роботи виконують силами КП «ЕЛУАШ».

Ця дорога на вулиці Вроцлавській вважається однією з найжвавіших у Заводському районі. Однак довгий час вона була в поганому стані – старе асфальтове покриття стало непридатним, утворилися нерівності, тріщини та ями. До того ж наприкінці минулого року концерн «МТМ» проводив тут часткове розкриття асфальту для планової заміни компенсаторів труб.

Для відновлення тут виконали середній ремонт дороги на загальній площі 1100 квадратних метрів. Для робіт задіяли техніку та робітників КП «ЕЛУАШ». Роботи виконували в кілька етапів.

– На цей рік у нас заплановано для середнього ремонту доріг близько 5 тисяч квадратних метрів. Однак ми сподіваємося, що депутати міської ради ще знайдуть кошти в бюджеті, щоб охопити більший обсяг робіт. У найближчих планах після завершення цього об’єкту – автомобільні дороги по вулиці Республіканській, ділянка від вулиці Тенісної до Республіканської. Крім цього, розпочинаємо ремонт тротуарів. Одна з найближчих адрес – вулиці Електрична і Павлокічкаська, – розповів голова Заводської районної адміністрації Андрій Баєв.

Запорізька міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН