Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці готуються до туристичного сезону

З початком VII Таврійського туристичного конгресу в Новокаховській міській територіальній громаді стартував туристичний сезон 2021 року. Важливим елементом підготовки до сезону є друк інформаційної продукції, яку можна буде поширювати серед туристів та гостей громади, задля промоції її туристичних об’єктів. Відділ культури і туризму Новокаховської міської ради розробив ще три туристичні буклети, які доповнили комплект вже існуючої продукції.

Буклет «Історичні пам’ятки Новокаховської міської територіальної громади» містить інформацію про чотири історичні об’єкти: «Палац Князя П.М.Трубецького», «Башта Вітовта», «Виноробне господарство Князя П.М.Трубецького» та «Корсунський монастир». В кожному із них є QR-kode з посиланням на відео про цей об’єкт та його місце розташування, це допоможе туристам швидше орієнтуватися у просторі і отримати належні дані про локацію.

Буклет «Нова Каховка кришталева» містить інформацію про природні об’єкти нашої громади, зокрема про «Степові водоспади Таврії», «Кришталеві джерела», «Водограї» та «Урочище «Шилова балка». Буклет прикрашений яскравими фотографіями, які передають всю суть цих локацій.

Буклет «Нова Каховка екскурсійна» – унікальний довідник екскурсій по території Новокаховської громади. Він поділений на чотири блоки «Екскурсії в минуле», «Екскурсії у світ природи», «Екскурсії зі смаком» та «Тематичні екскурсії», в яких зібрані 14 популярних туристичних екскурсій. В кожній із них наявна інформація про суть екскурсії, її тривалість, графік, вікову категорію туристів, а також контактні дані гідів та екскурсоводів. Цей посібник є важливим елементом туристичної діяльності.

Туристична продукція буде поширена в закладах відпочинку та харчування і в музейних установах, розташованих на території нашої громади.

Новокаховська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН