Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники херсонського вишу взяли участь у туристичному конгресі

20 травня в місті Нова Каховка стартував VІІ Таврійський Туристичний Конгрес. «Йдемо на випередження разом!» – гасло #ТТК2021.

У цій надзвичайно важливій туристичній події Херсонщини, що об’єднала представників державної влади, територіальних громад, туристичного бізнесу, освітян та науковців, взяли участь і представники кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов ХДАЕУ: к.е.н., доцент Яна Кацемір та старший викладач ВІкторія Дуга. Учасниками Конгресу стали і здобувачі 1-2 курсу спеціальності 242 «Туризм».
«Як працювати над тим, щоб територія стала туристично привабливою і «просувати» її?» – досвідом поділилися провідні спікери сфери туризму. Яким чином сформувати туристичний продукт, щоб той, хто подорожує, міг отримати як враження, так і користь від подорожі? Що робити громаді, яка вирішила бути туристичною? Як стати цікавим для інвесторів?

Дійшли висновку, що тільки постійне навчання і розвиток, сучасні тренди в MICE індустрії, такі як крафтові формати, Eco Healthy, акцент на локальних івентах, обов’язково стануть основою високоприбуткового бізнесу та розвитку туризму в громадах Херсонщини.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН