Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міський голова Ігор Колихаєв відзначив переможців акції «Я люблю Херсон»

Про це розповіли на сайті управління освіти міської ради. Подяку міського голови за активну участь у екологічній акції «Я люблю Херсон», а також проведення робіт із благоустрою території рідного міста оголошено:

– колективу Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради за I місце;

– колективу Херсонської багатопрофільної гімназії №20 ім. Б.Лавреньова Херсонської міської ради за I місце;

– колективу Херсонської загальноосвітньої школи I-III ступенів №31 з поглибленим вивченням історії, права та іноземних мов Херсонської міської ради за II місце;

– колективу Антонівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №21 з Херсонської міської ради за III місце.

 

21 05 2021 нагорода мера 1

Нагадаємо, що з 19 квітня по 15 травня 2021 року комісія з питань екології та формування здорового способу життя міського учнівського парламенту, за підтримки депутата Херсонської міської ради Ю. Г. Рожкова, організувала міську екологічну акцію «Я люблю Херсон».

Учасники добровільно, на свій смак, обирали проблемний об’єкт і власним прикладом демонстрували небайдуже ставлення до створення затишку в рідному місті. Так, було висаджено алею троянд у парку, реконструйовано міські пам`ятки, покращено прилеглу до закладів освіти територію тощо. Обов’язковим атрибутом акції є табличка або плакат з надписом «Я люблю Херсон», який і донині майорить біля покращених об’єктів.

До акції долучилися 16 учасників із ЗЗСО № 1, 9, 11, 12, 20, 21, 26, 30, 31, 32, 41, 50, 52, 54, 55, Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН