Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині створюють комфортні умови для отримання медичних послуг

Створення зручних і комфортних умов як для пацієнтів, так і для лікарів у кожному медичному закладі області. Таку мету при реконструкції приймальних відділень в лікарнях  Херсонщини поставив голова  облдержадміністрації Сергій Козир.

Нагадаємо, завдяки реалізації національної програми Президента «Велике будівництво» у Херсонській області проведено капітальний ремонт у 8 приймальних відділеннях екстреної медичної допомоги в опорних лікарнях (EMERGENCY-2020).

Під час селекторної наради із відповідної теми, яка відбулася за участю заступників голови ОДА, структурних підрозділів, керівників медичних закладів Херсонщини, Сергій Козир зазначив, що найближчим часом приймальні відділення мають бути оснащені усім необхідним обладнанням.

Зокрема, в рамках «Великого будівництва» реконструйовано приймальні відділення Херсонської обласної клінічної лікарні, херсонських міських клінічних лікарень – ім. С. Лучанського та Є. Карабелеша, а також Бериславської, Генічеської, Каховської, Скадовської центральних районних лікарень та центральної міської лікарні Нової Каховки.

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН