Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дослідний завод Інституту імпульсних процесів та технологій НАН України готується до приватизації

Дослідний завод Інституту імпульсних процесів та технологій НАН України готується до приватизації. Про це повідомив заступник начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Миколаївській та Одеській областях, начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Миколаївській області Олег Сокол.

На завершальному етапі процес оцінки основних фондів й засобів, які мають нульову вартість. Інвентаризацію об’єкту заплановано на кінець травня. У червні Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Миколаївській та Одеській областях формуватимуться умови продажу дослідного заводу і пропонуватиметься його реалізація.

«Вся інформація щодо об’єктів державної власності, які пропонуються до продажу, й не тільки по Миколаївській області, а й по всій Україні розміщено на сайті privanization.gov.ua. Там міститься розлога інформація по всіх об’єктах. Більш того, сайт дає можливість зареєструватися учасникові і отримати підписку на об’єкт, який цікавить потенційного покупця. В цьому випадку буде надходити інформація щодо стану підготовки об’єкту до продажу. Також потенційному покупцеві надійде повідомлення про місце і час реалізації майна. Таким чином інвестор не пропустить аукціон і буде готовий до придбання майна», – підкреслив Олег Сокол.

Сьогодні ж серед об’єктів, які готуються до приватизації, велика кількість колишніх приміщень органів державної влади: пенсійного фонду, держаудит служби, державної судової адміністрації. 9 таких комплексів включено до переліку. Вже здійснюється інвентаризація майна і визначається його вартість.

Вони розташовані в колишніх районних центрах Миколаївщини – Єланець, Врадіївка, Братське.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН