Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні на допомогу місту залучають підприємців

На прохання міського голови Херсона Ігоря Колихаєва приводити місто до ладу відгукуються все більше людей з бізнесу. «Це наше місто: якщо ми тут не наведемо лад, ніхто за нас цього не зробить», – не втомлюється повторювати Колихаєв. Слова очільника міста набули ефекту і одним з найбільш занедбаних об’єктів в самому центрі Херсона зайнялися відповідальні забудовники. Територія біля багаторічної недобудови (просп.Ушакова, 38) біля Діагностичного центру набуде пристойного вигляду силами приватного підприємства «Гаус». З його керівником Юрієм Галичем на місці робіт і зустрівся міський голова Ігор Колихаєв.

«Ми будуємо будинок за квартал звідси, на вулиці Українській. Але вирішили допомогти Вам у наведенні порядку і задіяти своїх робочих ще й в розчищенні цієї занедбаної території. Знаємо про Ваш намір «вичистити» Херсон, зробити його привабливим, і вирішили простягнути Вам руку допомоги», – сказав меру Юрій Галич.

Своїм завданням підприємці визначили вивезти сміття з території недобудови, підрізати дерева, вирівняти ландшафт, встановити навколо будівництва інший паркан, а на саму будівлю накинути маскувальну сітку.

«Величезну справу робите. Ваша допомога дуже своєчасна і її важко переоцінити, щиро вдячний за проміську позицію. Упевнений, що і містяни оцінять ваш внесок у нашу спільну справу, а підприємці, які ще думають на тему допомагати місту чи ні, візьмуть з вас приклад. Ми всі зацікавлені в тому, щоб жити по-людськи в рідному місті. Дякую, що почули мене. Радий співпраці», – подякував Ігор Колихаєв.

Сайт міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН