Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фестиваль талантів “Молода хвиля” відбувся в ХДУ

Про це розповів ректор вишу Олександр Співаковський. 

Цей день у Херсонському державному університеті дійсно фантастичний! Він із самого ранку наповнений позитивними емоціями, яскравими враженнями та потужним зарядом енергії. Адже, окрім Дня вишиванки, який ми разом святкували на подвір’ї університету, у нас відбувся один із наймасштабніших заходів – 61-й фестиваль мистецтв «Молода хвиля», який щорічно об’єднує студентів всіх факультетів.

Позаду майже два місяці репетицій, творчих пошуків та хвилювань перед безпосереднім виходом на велику сцену… Але воно того вартує, бо оплески та емоції глядачів були неперевершені!

Щиро дякую усім студентам, які взяли участь у заході, та їх творчим керівникам за свято талантів! Кожен факультет вразив! Ви підкорили всіх присутніх у залі й мене особисто яскравими вокальними та хореографічними постановками, потужною енергетикою та своїм запалом.

Сьогодні на сцені я побачив не просто студентів-аматорів, а справжніх професіоналів. Особисто для мене професіонал – це не просто студент, якій капіталізується в аудиторії, а та молода людина, яка має позитивний імпульс, активна, реалізовує свої здібності по максимуму! І студенти Херсонського державного університету вміють робити це якнайкраще!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН