Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Футбольна команда «Водоканал» бере участь у вищий лізі літньої першості міста Херсона з футболу

І цього року, за традицією, футбольна команда «Водоканал» нашого підприємства бере участь у вищий лізі літньої першості міста Херсона з футболу.

В першому турі водоканалівці на штучному газоні школи №47 приймали команду «Привокзалка». Гра проходила у рівній боротьбі з невеликою перевагою «Водоканалу». У другому таймі зустрічі, скориставшись помилкою оборони гостей, нападаючий нашої команди Олексій Крещенецький вийшов «на побачення» з голкіпером гостей та відкрив рахунок у матчі. Зустріч так і завершилась перемогою «Водоканалу» з рахунком 1:0.

У другому турі «Водоканал» зустрівся з срібним призером тогорічної першості – командою «Колос» з селища Чорнобаївка – на зеленому газоні футбольного поля «Мастер-С» біля молодіжного пляжу. Маститі суперники мали перевагу над «Водоканалом», але рахунок відкрила наша команда, реалізувавши пенальті за порушення правил у штрафному майданчику (гол забив Максим Риженко). Тільки в другому таймі суперники змогли відновити рівновагу:  рахунок зустрічі  1:1.

У третьому турі на полі школи №47 «Водоканал» приймав багаторічного переможця турніру, команду «Динамо–УВС». Наша команда протягом поєдинку чинила гідний опір фаворитам. Лише за сім хвилин до закінчення зустрічі «Динамівці» змогли схилити шальки терезів на свою користь і перемогли «Водоканал» з рахунком 4:3. Голи в нашій команді забили: два – Антон Попенко та один – Сергій Добровольський. Незважаючи на поразку, команда «Водоканал», де поруч зі старою гвардією (Володимир Єрмаков та Сергій Добровольский) ведуть боротьбу і молоді гравці (Данило Стрельченко, Антон Попенко та Олексій Білоусенко),  грала впевнено та злагоджено.

У четвертому турі «Водоканал» переміг команду «Фенікс» з рахунком 5:1. Голи забили: два – Антон Попенко, два – Сергій Волонтир та один – Станіслав Курчинський.

Дякуємо команді «Водоканал» за спортивний  азарт та волю до перемоги! Побажаємо хлопцям не зупинятися на досягнутому, удосконалюватись і завжди вірити  у свої сили!

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН