Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешках мати покинула близнюків-немовлят

Олешківською окружною прокуратурою скеровано до Цюрупинського районного суду  обвинувальний акт за ч. 1 ст. 135 КК України у кримінальному провадженні за фактом залишення в небезпеці малолітніх дітей.  

Установлено, що жінка 1979 р.н. 18 березня цьогоріч залишила двох своїх семимісячних дітей без необхідної допомоги, відповідного догляду, одягу, води та їжі в будинку, який винаймала в с. Ювілейне. При цьому горе-матір вхідні двері будинку зачинила на навісний замок, чим обмежила доступ стороннім особам, в той час як сама пішла до знайомої вживати спиртне.

Покинуті діти були виявлені наступного дня господарем будинку, дівчатка були голодні та з ознаками переохолодження. Малечі надали першочергову медичну допомогу та направили до комунального некомерційного підприємства «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради, де вони наразі і перебувають.

Також службою у справах дітей Ювілейної сільської ради ініційовано питання про позбавлення жінки батьківських прав відносно її дітей.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН