Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Екологічно дружня акція пройшла у Херсоні

Про її результати розповіла Наталія Пасенко.

ПІСЛЯСМАК …. дуже важливий в кожній події.

Ми ще раз хочемо подякувати всім партнерам і учасницям, які допомогли розквітнути Фотопроекту #ЕкофрендлiБутиМодно #ВЕСНА.

Ми пишаємось що нашими Партнерами стали: 14 мега крутих профі в б’юті сфері, 9 фотографів, відеограф, флористи, дизайнери і представники українських виробників одягу, декоратори та творці аксесуарів ручної роботи, що допомогли створити неймовірну весняну атмосферу.

🌿Місія проекту – показати, що бути екофрендлі – це перш за все любити себе, близьких, друзів і природу водночас, це можливість екологічно спілкуватись, користуватись якісними речами і при цьому мінімізувати свій вплив на природу.

🌿МЕТА через красу та моду показати, що ВЕЛИКІ ЗМІНИ починаються з МАЛЕНЬКИХ ЩОДЕННИХ КРОКІВ КОЖНОЇ ЛЮДИНИ – власна кружка для кави, багаторазова пляшка для води, що пікнік може і має бути екологічним.

🌿Ми хочемо розбудити особисту мотивацію всередині кожної людини, показати, що Екофрендлі – це МОДНО, а ще перезнайомити гарних людей між собою.

Проект надихнув і надихає, настільки що одна з організаторок уявила кожну учасницю-красуню у вигляді сузір’я, а своїх партнерок-організаторок у вигляді стихій, ця синергія зачаровує і мотивує. Настільки, що організатори вже на повну готуються до #ЕкофрендлiБутиМодно #ЛІТО.

Маємо надію, що надихнемо людей бути екологічнощасливими.
З повагою, організатори – ГО «Екологічні новини” Наталія, Єкатерина, Евгения, Наталія та Ольга.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН