Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На території Генічеської громади продовжуються роботи з грейдерування

На території Генічеської міської територіальної громади продовжуються роботи з грейдерування вулиць і доріг між населеними пунктами. Виконують його працівники філії «Генічеська ДЕД» ДП «Херсонський облавтодор». Роботи, за словами начальника відділу житлово-комунального господарства, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Руслана Симоненка, міською радою профінансовано частково, основну частину фінансує ДУ «Місцеві дороги Херсонщини».

Станом на 13 травня у Генічеську прогрейдовано вулиці Шевченка, 9 Січня, Тінисту, 193 Стрілецького полку, 8 Березня, провулок Чернишевського. На стадії завершення – робота по вулиці Лободи.

Грейдерні роботи проводяться не лише у Генічеську. За словами Руслана Михайловича, з 17 доріг загального користування місцевого значення, які заплановано прогрейдерувати, роботи виконано на ділянках Попівка – Атамань і Атамань – Чонгар. У стадії виконання – Новогригорівка – Новий Азов – Азовське.

13 травня грейдер працював на ділянці дороги між Новим Азовом і Стокопанями. Роботи особисто проконтролював заступник міського голови з питань ЖКГ Вадим Васильчук. Наразі ділянка, на якій раніше було важко проїхати не лише пасажирському автобусу, а й звичайному легковому автомобілю, рівна. Місцеві жителі, за словами старости сіл Озеряни, Новий Азов, Бджілка і Перекоп Володимира Краєвого, якістю робіт задоволені.

Роботи з грейдерування продовжуються.

Генічеська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН