Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславський медичний коледж відкрив двері для абітурієнтів

День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок до прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме професійне майбутнє молоді.

На різних етапах розвитку людства одні професії виникали, інші втрачали свою актуальність. Однак є професії, які будуть затребуваними і шанованими, доки існуватиме життя на землі. Серед них — професія медичної сестри та фельдшера.

Комфорт, уважність та чуйність медичного персоналу так само важливі, як і ефективне лікування. В медичному закладі є чимало важливих справ, від виконання яких залежить життя і здоров’я людей. І їх виконання покладено на плечі не лише лікарів, а насамперед медичних сестер.

8 травня 2021 року у Бериславському медичному фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей. Коледж радо відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів.

У ході зустрічі абітурієнти та їх батьки мали змогу ознайомитися з особливостями вступної кампанії у 2021 році, поспілкуватися з керівництвом, викладачами і здобувачами освіти та розпитати їх про особливості навчання в медичному коледжі та отримати відповіді на будь-які інші хвилюючі їх запитання.

Зустріч було розпочато з урочистого заходу,за участі адміністрації коледжу.Під час проведення екскурсії в навчальному корпусі та Центрі практичного навчання, студентами та викладачами було створено локації на яких було запропоновано абітурієнтам взяти участь в майстер –класах:

• «Мовленєвий лікбез», з української мови;

• «Біохімічна кухня», з використанням дослідів з біології та хімії в повсякденному житті;

• «Допоміжні засоби реабілітації»;

• «Аеробіка»;

• Руханка та інтелектуальна гра у додатку «Kahoot», в ході якої переможці отримали сувеніри.

Вступники мали змогу взяти участь у вікторині,всі учасники були нагороджені вітамінами та смаколиками.

Екскурсія завершилася ознайомленням з бібліотекою та гуртожитком.

Бериславський медичний фаховий коледж

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН