Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Літературний конкурс «Хочемо жити в Херсоні» проведуть для митців міста

Конкурс на кращі творчі роботи «Хочемо жити в Херсоні» стартує 13 травня 2021 р., 16.00 у Обласній бібліотеці ім.О.Гончара, на 3-му поверсі в Центрі екологічної інформації.

Ви любите Херсон і бажаєте про це розповісти? Хочете поділитися спогадами, історіями чи враженнями про своє улюблене місце на Херсонщині? Відчуваєте в собі письменницький талант? Тоді можна спробувати свої сили на літературному конкурсі «Хочемо жити в Херсоні», який оголошує Херсонська торгово-промислова палата разом із партнерами.

Мета Конкурсу – створити умови для реалізації літературних талантів херсонців, привернути увагу до місцевої історії та збереження культурної спадщини, виховувати пошану до культури, історії та традицій українського народу. На Конкурс приймаються твори авторів, які досягли 14 років на момент подання конкурсних робіт. Це може бути есе, оповідання, історія з життя, нарис або вірш, на будь-яку тему, пов’язану з містом Херсон або Херсонщиною (реальна історія про події, людей, життя міста та містян, вулиці або інші локації тощо).

Офіційне оголошення Конкурсу та його умов відбудеться 13 травня 2021 р. в обласній бібліотеці ім.Гончара. Прийом конкурсних робіт триватиме до 01 жовтня 2021 р. (включно), а робота конкурсного журі – до 15 листопада.

Положення про конкурс та його докладні умови можна буде знайти на сайтах і Facebook-сторінках організатора та партнерів Конкурсу. Твори-переможці, відібрані для публікації за рішенням журі, будуть опубліковані у вигляді літературного збірника «Хочемо жити в Херсоні».

Урочиста презентація збірника відбудеться в рамках святкування 150-річчя бібліотеки у вересні 2022 року.

Організатор конкурсу Херсонська торгово-промислова палата (сайт: http://tpp.ks.ua, FB: https://www.facebook.com/kherson.tpp/) Партнери: Видавництво «Олді+», КЗ «Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара», ГО «Херсонське обласне бібліотечне товариство», ГО «Асоціація педагогічних працівників закладів освіти м. Херсон

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН