Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців через мобільний додаток намагалися ошукати шахраї

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі попереджає платників податків про активізацію псевдоподатківців, які продовжують полювання на кошти громадян за допомогою комбінації телефонних дзвінків та фальшивих акаунтів в месенджері Viber, відкритих на ім’я в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, а також начальників ДПІ.

За наявною інформацією, з цією метою шахраї використовували номери телефонів 093-177-05-85, 095-172-44-65 та 095-635-70-01. За відпрацьованою схемою, після телефонної розмови через чат месенджера зловмисник пропонує платнику податків перерахувати певну суму на картковий рахунок.

Нагадуємо, що шахраї можуть вимагати кошти, у тому числі й за, нібито, сприяння з боку органів Державної податкової служби у вирішенні будь-яких питань, та цікавитись інформацією щодо господарської діяльності суб’єкта господарювання.

Шановні платники податків, не піддавайтесь на провокації шахраїв! У разі отримання подібних пропозицій звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Про можливі корупційні правопорушення, здійснені працівниками податкового відомства Херсонщини, можна повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН