Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий моторний катер передав підприємець рятувальникам Миколаївщини

Про черговий крок у допомозі українським рятувальникам розповів підприємець Олексій Вадатурський.

Я – українець і патріот своєї держави. «НІБУЛОН» – це українська компанія. Ми ведемо свій бізнес чесно, прозоро, відповідально, з думкою про наші родини, наш колектив, про миколаївців.

Щодня я ставлю перед собою надважливі питання: чим і як моя щоденна праця може допомогти Миколаєву, Миколаївщині та всій Україні? Що корисного для покращення рівня життя українців я можу зробити?

Кожного разу ця відповідь різна, але завжди ствердна.

Я допомагав школам Миколаєва та інших міст, сіл, селищ України, відремонтувавши, оснастивши й обладнавши сучасною технікою тільки близько ста комп’ютерних класів і багато іншого. Адже я хочу, щоб молодші покоління українців мали однаковий доступ до знань та комфортні умови навчання незалежно від того, в селі чи в місті, у багатій чи бідній родині вони народилися. Діти України заслуговують на краще майбутнє.

Допомагав українським спортсменам. Адже я хочу, щоб наші спортсмени досягали значних успіхів і були кращими у світі. І мені дуже приємно, що ті, кому я допоміг, стали призерами Олімпійських ігор та інших чемпіонатів світу.

Допомагав боронити Миколаївщину з самого початку військових дій на сході України. Адже для мене важливо, щоб у нашій області та всій Україні було спокійно, щоб Миколаїв витримав, і нас із вами минули ті трагічні події, які відбулись в інших українських містах.

Я допомагав і продовжую допомагати українській медицині взагалі і особливо сьогодні – у непростий час епідемії коронавірусу. Для мене важливо, щоб кожен житель області та міста, дорослі та діти, хворі не тільки на COVID-19, але і на інші супутні важкі захворювання мали однаковий доступ до медичних закладів та належних умов лікування. Саме тому ми інвестували в медичну галузь 100 млн грн, забезпечили киснем 400 ліжок, створили комфортні умови у 50 палатах для майже 100 пацієнтів. Згідно попередньої статистики, 70 % тестувань у Миколаївській області проведено на обладнанні компанії «НІБУЛОН». Завдяки нашій допомозі за рік вдалося зберегти життя тисячам людей.

Свій черговий крок я роблю з думкою про майбутнє. Після завершення хвилі коронавірусу нам, українцям, необхідно буде набратися сил. Багато хто приїде до нас в Миколаївську область на мальовниче узбережжя Чорного моря, яке я сам тільки вчора з радістю відвідав, подихавши свіжим морським повітрям в Очакові. Тому для того, щоб Миколаївщина була насправді гостинною, щоб відпочивальники були впевнені у своїй безпеці та в тому, що за будь-яких погодних умов наші рятувальники зможуть надати їм оперативну допомогу, ми з моєю командою та за участі Максима Георгійовича Грицаєнка, начальника ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передали 22 державній пожежно-рятувальній частині моторний катер CROWNLINE 270 CR, посиливши роботу рятувальної станції у м. Очаків. Це перша державна рятувальна станція на воді в Миколаївській області, і завдяки нашій допомозі за технічним оснащенням вона стане однією із кращих в Україні. Ми не можемо інакше, адже ми скрізь впроваджуємо «НІБУЛОНівський стандарт».

Це надзвичайно мобільне у роботі судно забезпечить проведення рятувальних операцій навіть за складних погодних умов і здатне за лічені хвилини дістатися до Кінбурнської коси, Рибаківки чи островів Березань та Первомайський (більше знаний як Майський). У рятувальних служб Миколаївщини аналогів такому катеру немає.

Впевненість у безпеці є важливою для кожного, тому я переконаний, що наша допомога підніме імідж чорноморських курортів Миколаївщини.

Впевненість у безпеці, високий рівень освіти та медицини, спокій у рідній країні й гордість за її високі досягнення – все це складові кращого рівня життя для миколаївців і українців, над яким я та вся моя команда продовжуємо працювати й надалі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН