Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївські рятувальники отримали нову техніку

Вчора очільник Миколаївської області вручив сертифікати на отримання техніки та спеціального аварійно-рятувального обладнання відповідно до Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Миколаївської області на 2019-2023 роки в 2019 році. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Миколаївській області.

У користування Головного управління надійшли: гідроцикл , 6-місний гумовий човен з двигуном, підводний металошукач Fisher CZ-21, обладнання (персональні системи попередження і безпеки), система відеоспостереження (роботизована ІР камера із оптичним зумом, відеореєстратор, Cloud (збереження даних), конференцкамера Logitech, Meet Up, Conference Cam; персональний комп’ютер HP260G2DM, монітор. Також на суму 600 тис. грн. поповнено матеріальний резерв області з пально-мастильних матеріалів.

Вручення відбулось в рамках щорічних практичних відпрацювань, спрямованих на перевірку готовності до реагування особового складу та спецтехніки на можливі надзвичайні ситуації зимового періоду.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН