Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голопристанські поліцейські затримали двох підозрюваних у пограбуваннях

Минулої ночі в м. Гола Пристань 20-річна дівчина зі своїм 17-річним братом скоїли два грабежі. Поліцейські швидко встановили та затримали зловмисників. Правопорушникам може загрожувати 8 років позбавлення волі.

Близько 01:15 в чергову частину територіального підрозділу поліції в м. Гола Пристань надійшло повідомлення від 52-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів, що група невідомих, з числа двох хлопців та дівчини, в його будинку вибили вхідні двері, напали на заявника, почали його бити та вимагати гроші. Співмешканка чоловіка сказала, що гроші лежать в кишені джинсів. Дівчина-нападниця дістала їх звідти, після чого всі троє швидко втекли.

Через годину в поліцію надійшло ще одне схоже повідомлення, що поблизу одного з супермаркетів Голої Пристані двоє хлопців та дівчина напали на 33-річного перехожого, побили його та відібрали мобільний телефон «Xiaomi». За описом підозрювані були схожі на зловмисників, які здійснили напад на будинок.

В ході оперативно-розшукових заходів вже через 10 хвилин після скоєння останнього злочину правоохоронці затримали двох із підозрюваних. Ними виявились місцеві мешканці – 20-річна дівчина та її 17-річний брат, які вже неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців за скоєння аналогічних злочинів. Третій нападник встиг втекти. Наразі поліцейські вживають заходи для встановлення місцезнаходження 21-річного молодика.

За словами начальника поліції м. Гола Пристань Дмитра Шульгіна, в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України затримані були поміщені в умови ізолятора тимчасового тримання. Їм повідомлено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 та ч.3 ст.186 ККУ «Грабіж». Також вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу. Правопорушникам може загрожувати 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН