Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі продали з молотка майно заводу-банкрута

На аукціоні продали промислове майно ПАТ «Завод залізобетонних конструкцій №6». Покупцем стало ТОВ “Рентком Плюс”, яке придбало  приміщення заводу за 558 тисяч гривень.

Про це повідомляється в електронній системі “Прозоро.Продажі“.

Переможець аукціону придбав арматурний цех, склад, компресорну, гільйотинну, вагову, стикозварювальну та склад штампів по вул. Каховській, 38 (Дніпровський район). Загальна площа нерухомості – 1125 кв. м. Майно у незадовільному стані, потребує ремонтів. Проведене світло, до деяких будівель центральне опалення; води, газу, вентиляції та каналізації немає. Частину будівель звели у 1965 році, ще частину – у 1981 році.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ “Запорізький механічний завод” з меншою на 8,3 тисячі гривень пропозицією. Обидва учасники цін під час аукціону не змінювали.

Паралельно проводився ще один аукціон з продажу іншого майна ПАТ “Завод залізобетонних конструкцій №6”. Перемогу в ньому без конкуренції отримало ТОВ “Запорізький механічний завод” з пропозицією 100 тисяч гривень. На цих торгах продавали склади, гаражі та прохідну загальною площею 244 кв. м.

Вказані аукціони провели у межах судового процесу про банкрутство ПАТ «Завод залізобетонних конструкцій №6». Серед кредиторів: “Водоканал”, пенсійний фонд, фонд соціального страхування, податкова та фірма “Фріго Транс”. Процедура банкрутства триває з 2016 року. Поліція у 2018 році відкривала провадження стосовно можливих незаконних операцій з майном ПАТ “ЗЗБК №6”. Остання ухвала у справі датується березнем 2021 року, коли з арештованого майна заводу зняли арешт.

Кінцевими бенефіціарами ПАТ «Завод залізобетонних конструкцій №6» вказуються Руслан Прохоренко та Юрій Віліщук з пропискою у Києві.

ТОВ “Рентком Плюс” належить Ользі Бузлуцькій із Запоріжжя.

ТОВ “Запорізький механічний завод” контролює подружжя Олег та Ольга Ревчуки. Остання була депутаткою Запорізької міськради попереднього скликання від партії “Європейська солідарність”.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН